3.1 C
Slatina
miercuri,29 noiembrie,2023

Ultimele Articole

Luminița Anghel și Mihai Trăistariu, în concert la ediția 22 a Festivalului „Radu Șerban” din Caracal

- Advertisement -

Două zile cu muzică bună în municipiul Caracal. La sfârșit de săptămână are loc ediția cu numărul 22 a Festivalului de muzică ușoară „Radu Șerban”, surprizele oferite anul acesta de administrația publică locală fiind concertele oferite de îndrăgiții artiști Luminița Anghel (FOTO) și Mihai Trăistariu.

„Pe 6 și 7 octombrie 2023 ne bucurăm de muzică de calitate la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului de muzică ușoară ‘Radu Șerban’, organizată de Primăria Caracal, alături de Consiliul Local și Centrul Cultural Municipal ‘Radu Șerban’ Caracal. Timp de două zile, în incinta Teatrului Național vom ține pumnii participanților care s-au înscris în concurs și ne vom lăsa provocați de invitații speciali din fiecare seară. La această ediție ne bucurăm de prezența Luminiței Anghel și a lui Mihai Trăistariu. De asemenea, pe 7 octombrie, la ora 11:00, în foaierul teatrului, publicistul Șerban Cionoff ne va vorbi, in memoriam, despre Radu Șerban”, au anunțat organizatorii.

Biletele se pot achiziționa de la Agenția Teatrului Național „Ștefan Iordache” din Caracal, programul fiind de marți până vineri în intervalul orar 10:00 – 12:00 și 16:30 – 18:30, iar sâmbăta între orele 10:00 – 14:00.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți