12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Tânăr de 33 de ani, din Voineasa, dosar penal pentru conducerea unei mașini fără a avea permis auto

- Advertisement -

Un tânăr din localitatea olteană Voineasa s-a ales cu dosar penal după ce, în noaptea de duminică spre luni, 1 spre 2 octombrie, a fost depistat pe raza comunei Osica de Sus conducând un autoturism deși nu avea permis auto.

Oamenii legii au constatat că acesta era băut, iar mașina nu avea nici asigurarr auto.

„La data de 2 octombrie 2023, în jurul orei 01:45, polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Osica de Sus, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Republicii, din comuna Osica de Sus, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 33 de ani, din comuna Voineasa. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar pentru autoturismul în cauză nu există poliță de asigurare pentru răspundere civilă auto (RCA). Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,40 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Polițiștii au întocmit dosar penal în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Totodată, tânărul din Voineasa a fost amendat cu 3.175 de lei, pentru abaterile săvârșite, iar ca măsură complementară, i-au fost reținute plăcuțele cu numerele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare al autoturismului.

Sursă foto: Arhivă – prezentare generală

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți