22.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Ce spune CAO despre lucrările privind reabilitarea rețelei de apă din zona bulevardul A. I. Cuza – Piața Gării. O bandă de circulație închisă

- Advertisement -

Compania de Apă Olt, prin antreprenorul care se ocupă de execuția lucrării, a transmis miercuri, 4 octombrie 2023, că a demarat reabilitarea rețelei distribuție apă din zona Bulevardul A. I. Cuza – Piața Gării, pe o porțiune de aproximativ 900 de metri.

Potrivit CAO, investiția face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă ‘Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014 – 2020’. Pe Bulevardul A. I. Cuza, în zona – intersecție strada Prelungirea Tunari și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Ecaterina Teodoroiu – strada Prelungirea Tunari și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Tunari – Piața Gării și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Tunari, circulația rutieră este închisă. Restricțiile de trafic vor fi ridicate după finalizarea lucrărilor, care presupun atât înlocuirea conductei de alimentare cu apă, cât și construirea de noi cămine de branșament. În funcție de condițiile meteorologice, estimăm că lucrările se vor finaliza în 30 de zile”, se arată într-un comunicat de presă remis de companie.

Reprezentanții CAO fac apel la conducătorii auto să respecte indicatoarele rutiere montate și să evite ambuteiajele în trafic.

Compania de Apă Olt realizează investiții de peste 95 de milioane de lei pentru reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare pe o sută de străzi din municipiul Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți