12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Două autoturisme și un autocamion încărcat cu pietriș, implicate într-un accident produs pe DN 64, la Pleșoiu

- Advertisement -

UPDATE: Potrivit ISU Olt, în urma evenimentului a fost transportată la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slatina o singură persoană, cu atac de panică. Pompierii olteni au acționat pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului.

Potrivit IPJ Olt, accidentul s-a produs în jurul orei 15:00 și a fost sesizat prin apelul de urgență 112, iar la fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate trei autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din orașul Drăgășani, județul Vâlcea, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj și un autocamion condus de un bărbat de 54 de ani, din orașul Bălcești, județul Vâlcea. În urma evenimentului rutier, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a spus Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al inspectorarului.

Știrea inițială: Accident de circulație în după-amiaza zilei de joi, 5 octombrie 2023, pe Drumul Național 64, în comuna Pleșoiu. Implicate în eveniment sunt două autoturisme, dar și un ansamblu de vehicule, în care era pietriș.

Mai multe echipaje de salvatori ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt și Serviciului de Ambulanță Județean Olt au ajuns la fața locului, în urma coliziunii violente, în urma căreia vehiculele părăsit partea carosabilă și s-au oprit în șanț, fiind înregistrate și victime.

Sursă foto: Martor

Din primele date, ar fi vorba despre două persoane rănite ușor.

„Accident rutier în comuna Pleșoiu, sat Arcești Cot, implicate un autocamion încărcat cu pietriș și două autoturisme, în care se aflau doar conducătorii auto. Șoferul de autocamion fără urme de traumă, ceilalți șoferi sunt în curs de monitorizare, conștienți”, a declarat căpitanul Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU.

În zonă s-au deplasat și echipaje ale Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt pentru a efectua cercetări și a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Revenim cu amănunte.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți