12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Loctrans Slatina modernizează stațiile de călători. Cele vechi, înlocuite cu unele care au afișaj electric

- Advertisement -

Unul dintre proiectele de dezvoltare care urmează a se derula, în perioada imediat următoare, în Slatina, este înlocuirea stațiilor de autobuz vechi cu unele noi, la standarde europene. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Loctrans, societatea de transport public în comun din municipiu.

Loctrans Slatina anunță că deja se demontează vechile stații de autobuz, iar în perioada următoare în locul acestora vor fi montate cele noi care au afișaj electric.

„Dragi călători! Suntem bucuroși să vă aducem la cunoștință ultimele noutăți: modernizarea stațiilor de călători în cadrul proiectelor municipale de dezvoltare. Această inițiativă remarcabilă a municipalității noastre a atins un nou stadiu de progres, iar rezultatele sunt deja vizibile. Ne aflăm în prezent în etapa de demontare a vechilor stații, un proces care, într-adevăr, poate cauza disconfort temporar. Ținem să precizăm că, în perioada următoare, va fi demarată etapa de achiziționare și de montare a noilor stații de călători. Acestea vor fi mult mai confortabile, mai moderne, dispunând chiar și de afișaj electric”, au spus reprezentanții firmei de transport public în comuna din Slatina.

Sursa citată mai spune că, până la finalizarea acestor lucrări ample, programul de transport rămâne la dispoziția călătorilor, fiind actualizat și afișat în continuare pe pagina instituției.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți