15.2 C
Slatina
duminică,5 mai,2024

Ultimele Articole

S-au închis peste 30 de locații din Olt în care se vindeau carburanți, lubrifianți și alte produse derivate, inclusiv GPL, și activitatea unui transportator

- Advertisement -

În cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o în sala de ședințe a Prefecturii Olt, Mario De Mezzo, reprezentantul Guvernului României în teritoriu, a făcut joi, 5 octombrie, un nou rezumat al raportului acțiunilor de control privind îndeplinirea condițiilor de autorizare, funcționare și exploatare a tuturor instalațiilor de depozitare și comercializare a carburanților, lubrifianților și produselor derivate ale acestora, inclusiv gaz petrolier lichefiat (GPL), de pe raza județului, începând cu data de 31 august și până miercuri, 4 octombrie 2023. Într-o lună și câteva zile de la demararea verificărilor, s-au dat aproape 130 de amenzi, iar peste 30 de locații în care se comercializau carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv gaz petrolier lichefiat (GPL), și activitatea unui transportator au fost închise.

Potrivit datelor remise de prefectul de Olt, în această perioadă s-au dat 129 de amenzi, valoarea sancțiunilor contravenționale fiind de 1.379.810 lei. De asemenea, au fost dispuse măsuri de închidere a 31 locații în care se vindeau carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv GPL și activitatea unui transportator, din 20 de localități ale județului Olt.

Cele mai multe locații care s-au închis sunt din municipiile Caracal – șapte, precum și transportatorul, și Slatina – patru.

S-au mai închis societăți din orașul Balș – trei și câte una din localitățile Brâncoveni, Piatra Olt, Studina, Vișina, Vădastra, Drăgănești Olt, Oboga, Tia Mare, Giuvărăști, Pleșoiu, Urzica, Dobroteasa, Leleasca, Dăneasa, Brebeni, Schitu și Șerbănești.

Sursă foto: Internet – imagine generală

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți