11.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Sorin Gheorghe, directorul adjunct al DGASPC Olt, a încetat din viață

- Advertisement -

Sorin Gheorghe, directorul general adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, a murit.

Avea 58 de ani și, în cadrul instituției, acesta era director adjunct în domeniul protecției persoanelor adulte cu dizabilități, persoanelor vârstnice și altor persoane adulte aflate în situații de dificultate. Apropiații spun că Sorin Gheorghe era hipertensiv și cunoscut cu probleme cardiace, inima sa încetând să mai bată în cursul zilei de miercuri, 11 octombrie 2023.

La aflarea tristei vești, colegii acestuia, dar și cei dragi, au rămas șocați, pe mai multe pagini de socializare, printre care și cele din subordinea DGASPC Olt, inclusiv a directoarei generale Rădița Piroșca, fiind postate sute de mesaje de condoleanțe.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace, pe Sorin al nostru! Prea devreme, prea trist… Condoleanțe familiei! Drum lin printre îngeri, Sorinel!”, este unul dintre acestea.

Rădița Piroșca, directorul DGASPC Olt, a spus: „Un om bun, un prieten drag, un profesionist, a plecat azi lasandu-ne fara cuvinte, doar durere!
Sorin… Sorin Mihail Gheorghe, director general adjunct la DGASPC Olt, s-a stins din viață! Un manager de exceptie, un adevărat exemplu de corectitudine, demnitate, apreciat de toți colegii și colaboratorii! Dumnezeu să-l odihnească și familiei pe care a iubit-o atât de mult să îi dea putere! Rămas bun, prieten drag!”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți