12.3 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Ștafeta veteranilor Invictus ajunge vineri și în municipiul Slatina

- Advertisement -

Traseul albastru al ștafetei veteranilor Invictus, a plecat în dimineața zilei de miercuri, 11 octombrie 2023, din municipiul Pitești, județul Argeș, spre județul Vâlcea, iar în cursul zilei vineri, 13 octombrie, aceasta ajunge la Monumentul Eroilor din municipiul Slatina, locul în care se va desfășura ceremonia de predare și primire a acesteia.

Pentru o zi ștafeta va poposi în Slatina, urmând a pleca din fața Centrului Militar Județean Olt, duminică, 15 octombrie, spre Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu”, din municipiul Craiova, județul Dolj.

Deplasarea spre Craiova se va face în alergare sau cu bicicletele.

„Vorbim de un grup de 15 – 20 de voluntari care va duce ștafeta la Craiova. Deplasarea va fi făcută în alergare sau cu bicicletele, pe traseul Podul Olt, Balș, Craiova, urmând să oprim la monumente, unde vom aduce un omagiu eroilor neamului românesc”, a declarat Marian Sorin Sârbu, component al grupuluu Invictus.

Este a zecea ediție a ștafetei veteranilor Invictus, iar cele trei trasee, roșu, galben și albastru, parcurse în alergare sau cu bicicletele duc în Carei, până de Ziua Armatei Române, marcată anual pe 25 octombrie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți