22.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Un șofer din Scornicești a accidentat un pieton, în localitatea argeșeană Lunca Corbului

- Advertisement -

Accident de circulație în dimineața zilei de joi, 12 octombrie 2023, pe Drumul Național 65 – European 574, în comuna argeșeană Lunca Corbului. Un autoturism condus de un bărbat din orașul Scornicești a lovit un pieton, o femeie din Bârla, pentru efectuarea cercetărilor deplasându-se, la fața locului, polițiștii Serviciului Rutier Argeș. Femeia s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea drumului, moment în care a rost acroșată de mașina condusă de oltean, în urma impactului aceasta fiind transportată la spital.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 47 de ani, din județul Olt, care conducea un autoturism, pe DN 65, din direcția Pitești către Slatina, în localitatea Lunca Corbului, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a accidentat o femeie, de 60 de ani, din Bârla. În urma accidentului, femeia a fost transportată la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool”, a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Sursă foto: Info Trafic Pitești

Sursa citată mai spune că, în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți