10.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

O elevă de la Școala 3 din Slatina a ajuns la spital, după ce i s-a făcut rău. Este internată cu ușoară amnezie

- Advertisement -

O fată de 13 ani, elevă a Școlii Gimnaziale Nr. 3 Slatina, a fost internată la Spitalul Județean de Urgență, suferind de un sindrom confuzional, în prezent fiind ușor amnezică. Starea sa este acum stabilă, însă joi după-amiază a fost transportată la unitatea medicală după ce i s-a făcut rău.

Se pare că acesteia i s-ar fi făcut rău pe strada Drăgănești, din apropierea unității de învățământ, așa cum spun reprezentanții conducerii școlii, și, potrivit unor surse, copila ar fi fumat înainte de avea această stare. Există suspiciuni cu privire la faptul că ar fi fumat o țigară ce conținea substanțe interzise.

Ar fi fugit de la ore, profitând de momentul în care au plecat de la cursuri elevii de la clasele primare și s-a băgat printre ei.

Fata care învață la clasa a VII-a provine din sistemul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, unde se află de la vârsta de un an, acum fiind într-o căsuță de tip familial.

Cineva care a văzut că nu se simte bine a sunat la 112, iar la fața locului a ajuns în scurt timp un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Olt. Salvatorii i-au acordat primul ajutor, fiind preluată cu status lipotimic și dusă la Unitatea Primiri Urgențe Slatina.

Conducerea Școlii 3 i-a anunțat pe reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt cu privire la cele întâmplate, oamenii legii deschizând o anchetă pentru a stabili exact ce a pățit eleva de 13 ani.

„La data de 12 octombrie 2023, în jurul orei 10:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați telefonic, de către personalul Spitalului Județean de Urgență Slatina, cu privire la faptul că o minoră a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului, întrucât minora acuza stari de rău după ce ar fi fumat o țigară și există suspiciunea ca aceasta ar fi conținut substanțe psihoactive. În cauză, polițiștii au întocmit actele de constatare ale evenimentului pe care le-au înaintat către structurile cu atribuții în domeniu, pentru continuarea cercetărilor”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți