13.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Tânără de 18 ani, din Slatina, căutată de polițiștii olteni după ce a dispărut acum două zile

- Advertisement -

UPDATE: În urma activităților de căutare, polițiștii Poliției municipiului Slatina au identificat tânăra în municipiul Slatina.

Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, slătineanca de 18 ani a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Polițiștii din Olt caută o tânără, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina, care acum două zile a plecat voluntar de la locuința celei care i-a fost asistent maternal și până acum nu s-a mai întors.

Chiar femeia care avea grijă de ea, la fel și de fratele acesteia, este cea care i-a sesizat pe oamenii legii cu privire la dispariția acesteia.

„La data de 12 octombrie, în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați de către o femeie, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că tânăra Veronica Baboi, în vârstă de 18 ani, a plecat voluntar, în cursul zilei de 11 octombrie, de la domiciliul său și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1,65 metri, greutate 50 de kilograme, ochi albaștri, față ovală, păr blond, lung, fără semne particulare”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursa citată mai spune că, la momentul plecării, slătineanca purta un hanorac cu glugă, de culoare albă, pantaloni de trening de culoare albă, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă.

Nu ar fi pentru prima dată când tânăra de 18 ani a plecat de acasă, însă doar acum au fost sesizați și oamenii legii. Dar de fiecare dată, la câteva zile, se întorcea singură acasă.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tinerei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți