23.1 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Un bărbat de 57 de ani, din Movileni, s-a închis în casă și a amenințat că va da foc, cu o brichetă, la trei butelii aflate în imobil. Polițiștii au evacuat persoanele care locuiau pe o distanță de 150 de metri

- Advertisement -

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați luni, 16 octombrie 2023, în jurul orei 12:15, prin apelul de urgență 112, de un bărbat din comuna olteană Movileni, cu privire la faptul că tatăl său s-a încuiat în casă și amenință că va da foc imobilului.

A vrut să dea foc la trei butelii care erau în imobil, iar oamenii legii au fost nevoiți să izoleze zona și să evacueze localnicii care stăteau pe o distanță de 150 de metri. La fața locului s-au deplasat, pentru cercetări, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 12 Potcoava.

„Aceștia au identificat un bărbat de 57 de ani, ce se afla într-o cameră a locuinței sale, cu ușile încuiate și geamurile închise, amenințând, cu o brichetă, că va da foc la trei butelii ce se aflau în imobil. Polițiștii au izolat zona și au evacuat persoanele, pe o rază de aproximativ 150 de metri. Întrucât din imobil se simțea un miros puternic de produs petrolier, polițiștii au intervenit în forță, au pătruns în locuință și l-au imobilizat pe bărbatul de 57 de ani, care se manifesta agresiv”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost scos din casa unde erau cele trei butelii deschise și care emanau gaz, fiind evitată, astfel, o tragedie. Din fericire, în urma evenimentului, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale.

Surse locale spun că bărbatul care a amenințat că dă foc la locuință era sub influența băuturilor alcoolice și că gestul său a plecat de la unele înțelegeri pe care acesta le-a avut cu familia.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de distrugere și amenințare.

Sursă foto: Martor

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți