10.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un autoturism în Drăgănești Olt. Era pe trecerea de pietoni împreună cu soția sa, care a ajuns la spital

- Advertisement -

Grav accident de circulație în dimineața zilei de luni, 16 octombrie 2023, pe strada Nicolae Titulescu, din orașul Drăgănești Olt. Din primele informații, doi soți care se angajaseră regulamentar în traversarea drumului, pe trecerea de pietoni, au fost loviți în plin de un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din comuna Dăneasa.

Mai multe echipaje de salvatori au ajuns la fața locului, însă, din păcate, aceștia nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.

Soția acestuia a fost rănită și ea în urma impactului, fiind transportată, pentru investigații medicale amănunțite, la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Sursă foto: Martor

Și polițiști rutieri s-au deplasat în zonă pentru a efectua cercetări și a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest și a rezultat că nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, iar oamenii legii l-au testat și cu aparatul DrugTest.

Accidentul s-a produs în jurul orei 09:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt fiind sesizat, prin apelul de urgență 112, la fața locului deplasându-se polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Drăgănești Olt.

Sursă foto: Martor

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Dăneasa, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, a acroșat doi pietoni, respectiv un bărbat de 83 de ani și o femeie de 74 de ani, ambii din orașul Drăgănești Olt, angajați în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma evenimentului rutier, bărbatul a decedat, iar femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul alcooltest, cât și cu aparatul DrugTest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți