10.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Noi restricții de circulație din cauza lucrărilor la rețeaua de apă efectuate de echipele CAO pe Bulevardul A. I. Cuza din Slatina

- Advertisement -

Compania de Apă Olt anunță că antreprenorul continuă investiția privind execuția lucrării de reabilitare a rețelei distribuție apă din zona Bulevardul Alexandru Ioan Cuza – Piața Gării, pe o porțiune de aproximativ 900 de metri.

Din această cauză, sunt impuse noi restricții de circulație în zonă, iar o porțiune de drum este închisă în continuare. Totodată, traficul se va desfășura pe un traseu nou de marți, 17 octombrie 2023.

„Investiția face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă ‘Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014 – 2020’. Pe Bulevardul A. I. Cuza, sensul giratoriu de la intersecția cu strada Ecaterina Teodoroiu – strada Prelungirea Tunari și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Tunari – Piața Gării și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Tunari, circulația rutieră este închisă. Se circulă pe un nou traseu – Piața Gării – Bulevardul A.I. Cuza – strada Tunari – strada Prelungirea Tunari – Lidl – Bulevardul A.I. Cuza. Restricțiile de trafic vor fi ridicate după finalizarea lucrărilor, care presupun atât înlocuirea conductei de alimentare cu apă, cât și construirea de noi cămine de branșament. În funcție de condițiile meteorologice, estimăm că lucrările se vor finaliza în luna noiembrie 2023. Facem apel la conducătorii auto să respecte indicatoarele rutiere montate și să evite ambuteiajele în trafic”, se precizează într-un comunicat de presă remis de CAO.

Compania de Apă Olt transmite că realizează investiții de peste 95 de milioane de lei pentru reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare pe o sută de străzi din municipiul Slatina.

Foto: Prezentare generală

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți