21.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

IPJ Olt recrutează candidați pentru școlile de agenți de poliție din Câmpina și Cluj Napoca

- Advertisement -

Inspectoratul de Poliție Județean Olt transmite că, în perioada 18 octombrie – 5 noiembrie 2023, primește cereri de înscriere pentru două dintre unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne. Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală, iar locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune femei-bărbați, perioada aferentă desfășurării întregii sesiuni de recrutare fiind octombrie 2023 – februarie 2024.

Unitățile pentru care Serviciul Resurse Umane al IPJ va realiza recrutarea de candidați sunt Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina – 1.340 de locuri și Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca – 300 de locuri.

„Anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, modelele documentelor și detaliile aferente celorlalte etape de desfășurare a concursurilor, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a IPJ Olt, fiind disponibile la link-ul: https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2023/anunt-recrutare-candidati-scoala-de-agenti-de-politie-vasile-lascar-campina-si-scoala-de-agenti-de-politie-septimiu-muresan-cluj-napoca-sesiunea-octombrie-2023-februarie-2024. Înscrierea se poate face inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, în baza cererii, ce va fi transmisă exclusiv online, la adresa de e-mail recrutare@ot.politiaromana.ro, în perioada stabilită pentru înscriere. Din momentul confirmării înscrierii, candidații se pot prezenta, conform programului indicat în anunț, pentru depunerea documentelor aferente dosarului de recrutare, până la data limită – 24 noiembrie 2023”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al inspectoratului.

Potrivit sursei citate, sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape, iar după încheierea perioadei de înscriere și parcurgerea etapei de completare a dosarului de recrutare sunt planificate examinarea psihologică, ce se va finaliza până la data de 24 noiembrie 2023, urmată de proba de evaluare a performanței fizice, în perioada 7 – 13 decembrie 2023.

Susținerea probei de evaluare a cunoștințelor de specialitate va fi pe 16 decembrie 2023, la sediul unității de învățământ pentru care candidații au optat, iar la final, pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a notelor finale, examinarea medicală, programată în perioada 20 decembrie 2023 – 25 ianuarie 2024.

De asemenea, detalii referitoare la sesiunea de recrutare la nivel național pot fi accesate gratuit la link-ul: https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți