23.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cursuri de lucrător comercial și manichiurist pentru șomerii olteni, organizate de AJOFM în noiembrie

- Advertisement -

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt și-a propus să organizeze, în luna noiembrie, două programe de formare profesională pentru 28 persoane din județ care se află în căutarea unui loc de muncă.

Cursurile ce se vor desfășura luna viitoare sunt de lucrător comercial și manichiurist. Dacă oltenii ce nu au un job, dar sunt indemnizați și neindemnizați, nu le plătesc, cei care au venituri achită contravaloarea acestora.

„Principalele meserii/ocupații, în funcție de numărul de participanți, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru șomeri sunt: lucrător comercial – 14 persoane și
manichiurist – 14 persoane. Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru șomerii indemnizați și neindemnizați înregistrați în evidența Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor”, a declarat Elena Iordache, purtător de cuvânt al instituției.

Pentru detalii suplimentare, oltenii interesați să urmeze aceste programe de formare profesională se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul AJOFM Olt, situat în strada Dinu Lipatti, nr. 28, din municipiul Slatina, sau la numărul de telefon 0249.413.099.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți