13.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Doi bărbați din Balș, reținuți după ce au luat cu forța o tânără de 28 de ani, dintr-o casă din Găvănești, au urcat-o în taxi și au dus-o într-un imobil din orașul de pe Olteț

- Advertisement -

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 1 Bobicești, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut miercuri, 18 octombrie, doi bărbați, ambii din orașul Balș, cercetați pentru violare de domiciliu, amenințare, lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal. Aceștia, care au ca și grad de rudenie între ei nepot și unchi, sunt acuzați că au luat cu forța, dintr-o casă din Găvănești, o tânără de 28 de ani, tot din Balș, fostă concubină a tânărului de 34 de ani, pe care au urcat-o în taxi și au dus-o într-o locuință din orașul de pe malurile râului Olteț.

Fapta a fost comisă de bălșeni în dimineața aceleiași zile.

„În fapt, la data de 18 octombrie 2023, în jurul orei 11:10, polițiștii Secției de Poliție Rurală 1 Bobicești au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără ar fi fost luată împotriva voinței sale de la o locuință din comuna Găvănești, de către un bărbat. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 34 de ani, din orașul Balș, s-ar fi deplasat cu un taxi în comuna Găvănești, iar împreună cu un bărbat de 45 de ani, din orașul Balș, ar fi pătruns fără drept într-un imobil, de unde ar fi luat o tânără de 28 de ani, din orașul Balș, împotriva voinței sale, pe care ar fi urcat-o în taxi, prin întrebuințare de amenințări și acte de violență, plecând într-o direcție necunoscută. Polițiștii au identificat, în urma activităților investigativ-operative, cei doi bărbați și tânăra într-un imobil din orașul Balș”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor surse, se pare că tânărul de 34 de ani s-ar fi dus să o ia pe fosta concubină de la Găvănești pentru a se împăca cu ea.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare, lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal, cercetările fiind continuate în cauză, în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

În urma probatoriului administrat, tot pe 18 octombrie, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele celor doi bărbați a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți