12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Polițiștii caută un adolescent de 17 ani, care a dispărut de la Căsuțele de Tip Familial „Sfântul Nicolae” Caracal

- Advertisement -

UPDATE: Vineri, 20 octombrie 2023, băiatul de 17 ani, care a dispărut din CTF „Sfântul Nicolae” Caracal a fost identificat în orașul Balș, județul Olt. Polițiștii olteni spun că acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Polițiștii din Olt caută un minor, în vârstă de 17 ani, care a plecat voluntar de la Căsuțele de Tip Familial „Sfântul Nicolae” din municipiul Caracal, în urma cu două zile, și până în prezent nu s-a mai întors.

În seara zilei de marți, 17 octombrie, a fost sesizată la Poliție dispariția adolescentului de către o educatoare de la CTF.

„La data de 17 octombrie, în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați cu privire la faptul că Robert Gabriel Sebastian Trică, în vârstă de 17 ani, a plecat voluntar de la CTF ‘Sfântul Nicolae’, din municipiul Caracal, în ziua de 17 octombrie, în jurul orei 12:30 și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1,75 metri, greutate 68 de kilograme, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, ten închis. La momentul plecării, acesta purta un trening negru și adidași negri”, se precizează într-un comunicat remis de Poliția Olt.

Nu ar fi pentru prima dată când băiatul dispare din căsuța de tip familial, spun unele surse, de multe ori acesta întorcându-se singur, dar de câteva ori a fost găsit și cu ajutorul polițiștilor.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea dispărutului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți