12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Accident rutier grav la Dăneasa. Un biciclist a murit după ce a fost lovit de un autoturism

- Advertisement -

Accident de circulație cu urmări grave vineri, 20 octombrie 2023, în jurul orei 14:55, pe Drumul Național 6 – European 70, în afara localității Pestra, din comuna Dăneasa. Un biciclist a fost lovit de un autoturism, în urma impactului acesta pierzându-și viața.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Dăneasa, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi acroșat un biciclist, respectiv un bărbat de 70 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului rutier, biciclistul a decedat. Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul alcooltest, cât și cu aparatul DrugTest, rezultatele fiind negative”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, biciclistul nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcției de deplasare, moment în care a fost acroșat de mașină.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți