14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Primarul Emil Moț a inaugurat alte două noi investiții de la Liceul Economic Slatina. Un teren sintetic și o sală de sport, investițiile fiind de peste un milion de lei

- Advertisement -
Dacă la scurt timp după începerea noului an școlar 2023 – 2024, primarul Emil Moț inaugura coprul central al Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” sau Colegiul Economic, așa cum îi știu denumirea mare parte dintre slătineni, în ziua de joi, 19 octombrie, edilul municipiului Slatina a fost din nou prezent la instituția de învățământ liceal. De data aceasta pentru a inaugura alte două investiții de care se bucură cei aproximativ o mie de liceeni, și anume terenul de sport sintetic din curte, dar și sala de sport. Costurile pentru realizarea acestor investiții s-au ridicat la peste un milion de lei.  
Alături de primarul Emil Moț, la eveniment au fost prezenți cei doi viceprimari ai Slatinei, Gigi Vîlceleanu și Alexandru Berechet, Adrian Bărbulete, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Olt, Sorina Nicolescu, directorul Liceului Economic, dar și cadre ale acestei unități școlare, precum și liceeni.
„Dragi slătineni! La două săptămâni după inaugurarea corpului central al Liceului «P. S. Aurelian», aproximativ 1.000 de elevi se bucură acum de alte două noi investiții, beneficiind de facilitățile terenului și sălii de sport care, din punctul nostru de vedere, sunt cele mai dotate din județul Olt. Valoarea investiției a fost de aproximativ 600.000 lei pentru sala de sport și 500.000 lei pentru terenul sintetic. Așa cum am spus mereu, voi susține și voi investi în continuare în educația copiilor noștri, ei fiind viitorul (…)”, a declarat edilul municipiului Slatina.
Prezent pe terenul de sport sintetic, primarul Emil Moț nu a ezitat nicio clipă să nu dea cu piciorul într-o minge de fotbal spre una dintre porți.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți