14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Tânăr de 24 de ani, din Rusănești, mort în urma unui accident produs pe DN 54, la ieșire din Deveselu. A intrat cu mașina în pom

- Advertisement -

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Rusănești, și-a pierdut viața în urma unui accident de circulație grav, care a avut loc vineri, 20 octombrie 2023, în jurul orei 21:45, pe Drumul Național 54, în afara comunei Deveselu. Acesta a intrat cu autoturismul pe care îl conducea într-un pom de pe marginea carosabilului, Inspectoratul de Poliție Județean Olt fiind sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului.

La fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Rusănești, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un pom. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor martori, se pare că tânărul șofer conducea cu viteză excesivă în momentul în care a avut loc accidentul. După ce a intrat în pom, mașina a ajuns un morman de fiare.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți