9.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Deputatul PSD de Olt Adrian Chesnoiu: „Sunt și voi rămâne fidel consumului de produse românești!”

- Advertisement -

Adrian Chesnoiu, deputat PSD de Olt și fost ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, ține să îi încurajeze pe locuitorii județului, dar și pe restul românilor, să cumpere produse românești pentru calitatea și gustul lor autentic. El spune că este și va rămâne fidel consumului unor astfel de produse.

„Sunt și voi rămâne fidel consumului de produse românești! Vă încurajez să le cumpărați pentru calitatea și gustul lor autentic! Este mesajul meu pe care îl susțin dintotdeauna, fiind convins că avem privilegiul de a fi un popor creativ în gastronomie și fidel muncii pământului, din moși strămoși”, a declarat parlamentarul social democrat.

Adrian Chesnoiu a mai ținut să spună că „în luna octombrie marcăm în fiecare an Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești, o zi dedicată fermierilor și producătorilor noștri, cei care zi de zi duc o muncă asiduă pentru ca fiecare dintre noi să ne bucurăm de bucate alese”.

„Să facem zilnic dovada respectului față de munca celor din agricultură, cei care ne asigură hrană de calitate zi de zi și să le cumpărăm produsele pline de gust și savoare!”, a ținut să sublinieze deputatul PSD de Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți