20.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Slătinean de 19 ani, găsit spânzurat într-o locuință de pe strada Sfântul Nicolae din municipiu

- Advertisement -

Un tânăr de 19 ani, din municipiul Slatina, a fost găsit spânzurat în dimineața zilei de duminică, 22 octombrie, în jurul orei 06:40, într-o locuință de pe strada Sfântul Nicolae, din localitate. Trupul neînsuflețit acestuia a fost dus la Morga Spitalului Slatina, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții.

Tragedia a fost sesizată Inspectoratului de Poliție Județean Olt, prin apelul de urgență 112, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei ca fiind un tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Slatina, care s-ar fi spânzurat la o locuință situată pe strada Sfântul Nicolae din localitate. Trupul tânărului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în cauză.

Sursă foto: Internet

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți