13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Un tânăr de 19 ani, din Perieți, a intrat cu autoturismul într-un pom de pe marginea DJ 653, la Schitu. Patru persoane au ajuns la spital

- Advertisement -

Accident de circulație duminică noaptea, în jurul orei 23:40, pe pe Drumul Județean 653, în comuna Schitu. Un tânăr din comuna Perieți a intrat cu mașina într-un pom de pe marginea drumului, Inspectoratul de Poliție Județean Olt fiind sesizat despre producerea evenimentului rutier, prin apelul de urgență 112. Patru persoane au fost rănite și au ajuns la spital.

La fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Perieți, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un pom. În urma evenimentului rutier, patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Cosmin Lupu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Sursă foto: Martor

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

FOTO principală: Internet – prezentare generală

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți