14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

O femeie de 81 de ani, din Vâlcele, a sunat la 112 și a spus că cineva încearcă să o omoare. Polițiștii au constatat că apelul a fost fals

- Advertisement -

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat marți, 24 octombrie, în jurul orei 21:50, de o femeie, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană încearcă să o omoare, nefiind furnizate alte informații. Cercetările anchetatorilor au stabilit că apelul a fost efectuat de o bătrână de 81 de ani, din Vâlcele, și că a fost unul fals.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că numărul de telefon de pe care s-a efectuat apelul aparține unui bărbat, din comuna Chiajna, județul Ilfov, ocazie cu care au fost efectuate verificări în localitate pentru identificarea apelantului. De asemenea, în urma localizării apelului telefonic și a informațiilor furnizate de către Serviciul de Telecomunicații Speciale, polițiștii au format mai multe echipe de cercetare, care au procedat la efectuarea de verificări extinse în municipiul Slatina și comunele Stoicănești și Vâlcele. În urma activităților investigativ-operative efectuate, polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Coteana au identificat persoana care a efectuat apelul, ca fiind o femeie, în vârstă de 81 de ani, din comuna Vâlcele, județul Olt, și au stabilit faptul că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, iar aspectele sesizate nu sunt reale”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, femeia care a sunat la 112 ar fi cunoscută cu probleme psihice, apelul fiind efectuat de pe o cartelă ce aparține fiuluu acesteia.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt adresează tuturor cetățenilor rugămintea să efectueze apel la numărul unic de urgență 112 doar atunci când au cu adevărat o urgență sau când sunt puse în pericol viața, proprietatea ori mediul.

Sursă foto: radiounirea.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți