14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Primarul Emil Moț: „Aproximativ 10.000 de echipamente IT funcționează astăzi în școlile din municipiul Slatina”

- Advertisement -

Primăria Slatina continuă să facă investiții în ceea ce înseamnă sistemul educațional la nivelul unităților de învățământ din municipiu. La ora actuală, potrivit edilului, în Slatina funcționează, în școli, aproximativ 10.000 de echipamente IT.

În acest sens, joi, 26 octombrie 2023, primarul Emil Moț a efectuat o vizită la Colegiul Național „Radu Greceanu” și Școala Gimnazială Nr. 1 Slatina pentru a vedea cât de folositoare le sunt elevilor aceste echipamente.

„Astăzi (joi n.r.) am fost prezent la Colegiul Național ‘Radu Greceanu’ și Școala Gimnazială Nr. 1, două dintre cele 14 unități de învățământ care au fost dotate cu echipamente IT prin proiectul ‘E-Educație’, demarat în anul 2020. Aproximativ 10.000 de echipamente IT funcționează astăzi în școlile din municipiul Slatina, respectiv tablete, laptop-uri, sisteme desktop și monitoare, camere web, proiectoare, ecrane de proiecție și routere wireless. Valoarea totală a întregului proiect este puțin peste 19 milioane de lei. Educația rămâne obiectivul meu principal, iar acest proiect a făcut posibilă furnizarea de echipamente IT necesare atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice”, a declarat edilul Slatinei în urma vizitei pe care a făcut-o la cele două instituții școlare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți