14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Se inaugurează noul sediu al Judecătoriei Slatina

- Advertisement -

Magistrații, părțile implicate în procese, dar și personalul Judecătoriei Slatina, mai au de așteptat doar câteva zile până când noul sediu administrativ, situat pe strada Mihai Eminescu, din municipiu, va fi inaugurat, iar aceștia se vor muta în casă nouă. Anunțul a fost făcut de Tribunalul Olt, instituție în subordinea căreia este instanța de judecată, care până acum a funcționat în Centrul Vechi al Slatinei, pe strada Lipscani.

Noua investiție va fi inaugurată marți, 31 octombrie 2023, cu începere de la ora 09:00, și a fost realizată cu fonduri de la Compania Națională de Investiții prin efectuarea unor lucrări de anvergură la fostul sediu în care a funcționat Banca Națională a României, din localitate.

„În data de 31 octombrie 2023, începând cu ora 09:00, la sediul fostei Bănci Naționale a României, din Slatina, strada Mihai Eminescu, nr. 16, județul Olt, va avea loc festivitatea de inaugurare a noului sediu administrativ al Judecătoriei Slatina, imobil ce a făcut obiectul investiției ‘Reparații capitale, amenajare, consolidare, restaurare și extindere sediu Judecătoria Slatina’ din cadrul Programului Național de consolidare a infrastructurii instanțelor de judecată aflate în municipii reședință de județ, derulat prin Compania Națională de Investiții din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice”, spun reprezentanții Tribunalului Olt.

Sursa citată mai arată că data începerii activității judiciare în noul sediu administrativ al Judecătoriei Slatina va fi adusă la cunoștință, în timp util, tuturor persoanelor interesate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți