10.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Slatina, lovit de un autoturism pe strada Ecaterina Teodoroiu. S-ar fi angajat regulamentar în traversarea drumului, pe trecerea de pietoni

- Advertisement -

Accident de circulație în seara zilei de vineri, 27 octombrie, în jurul orei 19:50, pe strada Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Slatina. Un autoturism, condus de un bărbat, a lovit un pieton care s-ar fi angajat regulamentar în traversarea drumului, pe trecere. În urma impactului, victima, tot un bărbat, a ajuns la spital.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului rutier, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din municipiul Slatina, ar fi accidentat un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 74 de ani, din aceeași localitate, care s-ar fi aflat în traversarea regulamentară a străzii. În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Atât conducătorul auto, cât și pietonul, au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Sursă foto: Martor

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți