22.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Fată de 14 ani, din Deveselu, căutată de polițiști după ce mama ei a dat-o dispărută

- Advertisement -

UPDATE: În cursul zilei de sâmbătă, 28 octombrie, în urma activităților de căutare, polițiștii Secției de Poliție Rurală 5 Deveselu au identificat adolescenta de 14 ani, care a dispărut joi, pe raza comunei Deveselu, județul Olt.

„Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, minora nu a fost victima vreunei infracțiuni, aceasta fiind încredințată părinților săi”, au precizat reprezentanții Poliției Olt.

Știrea inițială: Polițiștii din Olt caută o adolescentă, în vârstă de 14 ani, din comuna olteană Deveselu, care în urmă cu o zi a plecat de acasă și până acum nu s-a întors.

Mama fetei i-a anunțat pe oamenii legii cu privire la dispariția ei, în seara zilei de joi.

„La data de 26 octombrie, în jurul orei 19:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală 5 Deveselu au fost sesizați, de o femeie, din comuna Deveselu, cu privire la faptul că minora Rodica Cristina Copilescu, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar, în cursul aceleiași zile, de la domiciliul său și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1,60 metri, constituție corpolentă, ochi căprui, fără semne particulare. La momentul plecării, minora purta o geacă de fâș, de culoare neagră, blugi de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi sport de aceeași culoare, de asemenea purta un rucsac de piele, de culoare neagră”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Nu ar fi prima oară când adolescenta pleacă de acasă, însă de fiecare dată revenea singură după câteva zile. Se pare că și polițiștii cunoșteau situația acesteia.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți