20.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr de 25 de ani, din Potcoava, bătut pe strada Principală din localitate de un necunoscut. Victima a ajuns la spital

- Advertisement -

UPDATE: În cursul zilei de vineri, 27 octombrie, în urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din orașul Potcoava, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Știrea inițială: Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat joi, în jurul orei 21:45, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată fizic în orașul Potcoava. Este vorba despre un tânăr de 25 de ani, ce ar fi fost lovit de un necunoscut, în urma loviturilor primite ajungând la spital.

La fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din orașul Potcoava, în timp ce se deplasa pe strada Principală din localitate, ar fi fost agresat fizic de către o persoana necunoscută. De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale tânărului, acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Oamenii legii încearcă acum să afle cine este autorul agresiunii, acesta fiind deocamdată neidentificat.

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, fiind continuate cercetările în vederea identificării persoanei, stabilirii situației de fapt și dispunerii măsurilor legale”, a mai spus reprezentantul Poliției.

Sursă foto: Echipaj de poliție – Prezentare generală

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți