23.1 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șoferi cercetați penal pentru comiterea unor infracțiuni rutiere. Unul nu avea permis auto, iar altul era băut

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt continuă să fie prezenți pe drumurile publice care tranzitează județul, iar infracțiunile comise în trafic de conducătorii auto nu trec neobservate de către aceștia. Este și situația a doi șoferi opriți pe străzile din comunele Coteana și Stoicănești. Dacă primul nu avea permis de conducere, celălalt s-a urcat la volanul unui autoturism după ce a băut în exces.

Astfel, sâmbătă, 28 octombrie 2023, în jurul orei 19:15, polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Coteana, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Ion Onea, din comuna olteană Coteana, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În aceeași seară, în jurul orei 20:00, polițiștii Poliției orașului Drăgănești Olt aveau să constate o altă abatere la regimul rutier.

„Polițiștii au oprit pentru control, pe strada Oaga, din comuna Stoicănești, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din comuna Văleni, județul Olt. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,70 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”, au transmis reprezentanții Poliției Olt.

Aceleași surse mai spun că oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursă foto principală: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți