10.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat din Vâlcele, care se afla pe un moped, a ajuns la spital după ce vehiculul a fost lovit de o mașină

- Advertisement -

Accident de circulație în seara zilei de marți, 31 octombrie 2023, în jurul orei 16:00, pe Drumul Județean 546, la intrarea în comuna Brebeni. Un bărbat aflat pe un moped a ajuns la spital după ce a fost lovit de un autoturism.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în accident, au fost implicate două vehicule, respectiv un autoturism condus de un bărbat de 77 de ani, din comuna Nanov, județul Teleorman, și un moped condus de un bărbat de 55 de ani, din comuna Vâlcele, județul Olt. În urma evenimentului rutier, bărbatul de 55 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Ambii bărbați au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Sursă foto: Martor

Potrivit unor surse, vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul care nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu mopedul.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți