23.1 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident produs pe o stradă din Slatina. O mașină și o autoutilitară au fost implicate

- Advertisement -

Accident de circulație în dimineața zilei de miercuri, 1 noiembrie 2023, în jurul orei 09:30, pe strada George Poboran, din municipiul Slatina. Două persoane au ajuns la spital după ce o mașină și o autoutilitară s-au lovit, Inspectoratul de Poliție Județean Olt fiind sesizat, cu privire la eveniment, prin apelul de urgență 112.

La fața locului, s-au deplasat, pentru cercetări, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, și o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt. În urma evenimentului rutier, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, șoferul autoturismului ar fi cel care nu ar fi acordat prioritate de trecere autoutilitarei, intrând în coliziune cu aceasta.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: reporter24.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți