15.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Peste 800.000 de lei, suma alocată de Primăria Slatina pentru organizarea Sărbătorilor de Iarnă

- Advertisement -

Primăria municipiului Slatina păstrează tradiția și organizează, și la sfârșitul acestui an, mai precis în luna decembrie, mai multe evenimente dedicate Sărbătorilor de Iarnă. În acest sens, consilierii locali au aprobat un proiect de hotărâre, suma alocată pentru desfășurarea lor fiind de peste 800.000 de lei, respectiv 833.000 de lei. 

Municipalitatea demarează manifestările chiar pe 1 decembrie când va organiza Ziua Națională a României, suma aprobată fiind de 80.000 de lei.

Apoi, Sărbătorile de Iarnă continuă cu desfășurarea și în acest an a programului „Povestea lui Moș Nicolae”, prin care sute de preșcolari din creșele și grădinițele din Slatina vor primi cadouri pe 6 decembrie, bugetul alocat de administrația locală fiind de 90.000 de lei. De asemenea, municipalitatea organizează și proiectul „Desaga lu’ Moș Crăciun”, suma aprobată fiind de 123.000 lei.

În privința organizării Târgului de Crăciun aleșii slătineni au aprobat alocarea sumei de 440.000 de lei, i-ar pentru Revelion 2024 bugetul este de 100.000 de lei.

Artiștii care vor concerta la Slatina în perioada Sărbătorilor de Iarnă încă nu au fost anunțați de municipalitate.

Între timp, localitatea de pe malul stâng al râului Olt a început să intre în atmosferă, pe principalele străzi din Slatina, dar și în Parcul Tineretului unde va fi Târgul de Crăciun, angajații Direcției de Administrare a Străzilor și Iluminatului Public Slatina începând să monteze instalațiile multicolore.

Municipalitatea le folosește pe cele vechi, din anii anteriori, însă a achiziționat și altele noi.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți