22.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

„O cerere în căsătorie”, noua piesă de teatru care se joacă pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina

- Advertisement -
Dramaturgul slătinean Eugen Ionescu este sărbătorit an de an în luna noiembrie de autoritățile din Slatina, urbea în care acesta s-a născut, iar în 2023 Centrul Cultural „Eugen Ionescu” nu ezită să îl omagieze prin organizarea de diverse evenimente teatrale. Unul dintre acestea este spectacolul „O cerere în căsătorie”, după A. P. Cehov, pus în scenă de regizorul și actorul Remus Iordache, care este în premieră.
Data când se va juca piesa de teatru este 19 noiembrie, cu începere de la ora 19:00.
„Ca în fiecare an, pentru Slatina și slătineni, luna noiembrie este luna în care îl omagiem pe Eugen Ionescu. La Centrul Cultural care poartă numele titanului teatrului absurdului, evenimentele teatrale încep în data de 19 noiembrie cu spectacolul «O cerere în căsătorie», după A. P. Cehov, în regia lui Remus Alexandru Iordache, cu Corina Dașoveanu, Dana Mitru și Remus Iordache, un spectacol produs de Asociația Iordache Art”, este invitația la spectacol adresată de reprezentanții Centrului Cultural „Eugen Ionescu” Slatina.
Biletele pentru piesa de teatru au fost deja puse în vânzare de vineri, 3 noiembrie 2023, la casieria Centrului Cultural „Eugen Ionescu” Slatina și vor putea fi achiziționate zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 12:00 – 18:00. Prețul unui bilet este de 17 lei.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți