17.3 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Un bărbat a murit în urma unui grav accident produs la intersecția VO 6 G cu DJ 542, din municipiul Caracal

- Advertisement -

Grav accident de circulație în dimineața zilei de luni, 6 noiembrie 2023, în jurul orei 08:55, la intersecția Vartiantei Ocolitoare 6 G cu Drumul Județean 542, din municipiul Caracal. Două autoturisme s-au ciocnit violent, rezultând două victime. Din păcate, una dintre acestea și-a pierdut viața.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului rutier, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Caracal.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un bărbat de 69 de ani, din comuna Redea, județul Olt și un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj. În urma evenimentului rutier, bărbatul de 69 de ani a decedat, iar tânărul de 21 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, se pare că vinovat de producerea accidentului ar fi bărbatul din Redea care nu ar fi acordat prioritate de trecere autoturismului condus de tânărul din Craiova, intrând în coliziune cu acesta.

Sursă foto: Martor

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

În urma accidentului, circulația rutieră s-a desfășurat pentru cânteva zeci de minute pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor rutieri.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți