23.1 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tineri din Balș, cercetați penal pentru deținere de substanțe interzise. Unul dintre ei prins când își confecționa o țigară artizanal

- Advertisement -

Polițiștii de ordine publică, din cadrul Poliției orașului Balș, au depistat în seara zilei de luni, 6 noiembrie 2023, în jurul orei 17:00, pe strada Nicolae Bălcescu, din localitate, un grup de trei tineri, în timp ce unul dintre aceștia confecționa o țigară artizanal. Oamenii legii au identificat persoanele ca fiind doi tineri de 19 ani și un alt tânăr de 21 de ani, toți din Balș.

Acum, bălșenii sunt cercetați penal.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că unul dintre cei doi tineri de 19 ani ar fi introdus într-o țigară o substanță vegetal-uscată, mărunțită, de culoare verde-oliv, pe care ar fi aruncat-o la vederea polițiștilor, iar lângă acesta a fost găsit un pliculeț în care se afla material vegetal-uscat. În cauză, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursa citată a mai spus că țigara și pliculețul cu materialul vegetal-uscat au fost ridicate de oamenii legii, fiind înaintate unității competente cu continuarea cercetărilor, împreună cu documentația întocmită, respectiv Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Olt.

Sursă foto: astazi.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți