18.1 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Deputatul PSD Adrian Chesnoiu, printre invitații ediției a șasea a Conferinței Naționale a Fitofarmaciștilor

- Advertisement -

Adrian Chesnoiu, deputat PSD de Olt, a fost unul dintre invitații Conferinței Naționale a Fitofarmaciștilor, care a avut loc la începutul acestei săptămâni, la Poiana Brașov.

Evenimentul a ajuns la ediția a șasea, președintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din Camera Deputaților fiind onorat să participe la acesta.

„Am onorat cu plăcere invitația organizatorilor de a participa la cea de-a VI-a ediție a Conferinței Naționale a Fitofarmaciștilor. Am remarcat cu bucurie interesul pentru dezbateri reale pe problemele cu care se confruntă și preocuparea pentru indentificarea de soluții. Legislația referitoare la procedura de autorizare a personalului cu drept de realizare a activităților comerciale în domeniu: comerțul ilicit de substanțe pentru protecția plantelor; crearea unui cadru legislativ coerent pentru comerțul on-line; adaptarea la schimbările condițiilor climatice privind buna desfășurare a activităților agricole, au fost puncte pe agenda de discuții a participanților la conferință. Aspectele privind eventualele modificări necesare ale cadrului legislativ în domeniul fitofarmaceutic, sesizate de participanții la conferință, le voi supune analizei colegilor deputați din Comisia pentru Agricultură. Ele reflectă nevoile reale ale profesioniștilor din acest domeniu atât de important iar rolul nostru este de a veni în sprijinul lor pentru a crea un cadru coerent de desfășurare a activităților pe care aceștia le prestează”, a declarat parlamentarul social democrat oltean.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți