21.2 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Doi primari liberali, fostul prefect de Olt Homorean și mai mulți consilieri județeni ai PNL au trecut la PSD

- Advertisement -

Echipa organizației județene a Partidului Social Democrat Olt s-a mărit de miercuri, 8 noiembrie 2023, cu mai mulți oameni politici care, până recent, au făcut parte din echipa Partidului Național Liberal Olt. Este vorba despre doi primari, fostul prefect de Olt Florin Homorean, care în ultimul timp a ocupat funcția de președinte al PNL Slatina, mai mulți consilieri județeni liberali, dar și de câțiva președinți ai unor organizații locale ale formațiunii politice.

Anunțul privind trecerea de la PNL la PSD a fost făcut public pe pagina oficială de Facebook a PSD Olt.

„Bine ați venit în echipă! Munteanu Paulică, primar Iancu Jianu, Marijana Trepăduș, primar Șopârlița, Florin Homorean, președintele PNL Slatina, Cristian Pavel, președintele PNL Caracal, Miruna Vulcănescu, președintele PNL Piatra Olt, și consilierii județeni Sorin Ciucu, Ion Voicu, Gabriel Nicolescu, Gheorghe Bujgoi, Ionel Crușoveanu sunt oameni de administrație, cu experiență în dezvoltarea comunității locale și județene, conectați la realitatea zilelor noastre și care înțeleg așteptările oamenilor. În discuțiile de astăzi (miercuri, 8 noiembrie n.r.), aceștia și-au exprimat dorința de a susține echipa politică a PSD Olt, la următoarele alegeri, și de a fi parte în proiectul nostru de dezvoltare a județului Olt”, se precizează în postarea oficială a PSD Olt.

Trecerea în masă a liberalilor în echipa filialei județene a PSD Olt vine după ce deputatul liberal Gigel Știrbu a fost numit președinte interimar al organizației județene a PNL Olt.

La scurt timp după aflarea veștii, fostul prefect al județului a postat un mesaj pe pagina sa de socializare în care explică de ce a ales să plece din PNL.

„Nu plec pe ușa din dos. Plec demn, cu fruntea sus, mândru de cei zece ani investiți într-un partid în care am crezut cu sufletul și cu inima, dar în care nu mă mai regăsesc. Nici eu, nici o bună parte dintre colegii alături de care am muncit în filiala Olt a PNL, nu am decis cu ușurință să lăsăm în urmă construcția care ne-a unit într-o echipă politică performantă, însă ceea ce a devenit astăzi partidul Brătienilor este departe de ceea ce ne-a determinat să ne afiliem politicii liberale. Astăzi (miercuri, 8 noiembrie n.r.) am închis o ușă și am intrat cu aceeași demnitate pe altă ușă, alăturându-mă unor oameni care știu să aprecieze munca, performanța, spiritul de echipă, profesionalismul și omenia, și care dezaprobă în aceeași măsură superficialitatea, imoralitatea, ipocrizia și incultura socială. Și mă bucur! Așa cum un om știe să-și prețuiască mâna stângă atunci când dreapta i-a amorțit, la fel prețuiesc și eu acum oportunitatea ce mi-a fost oferită de Partidul Social Democrat de a-i îmbrățișa viziunea și a-mi dedica priceperea și preocuparea pentru atingerea obiectivelor social-democrate. Mulțumesc noii echipe!”, a scris Homorean pe Facebook.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți