22.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Casă cuprinsă de flăcări la Grădinile. Proprietarul, care are 90 de ani, a suferit un atac de panică și i-a fost acordat primul ajutor

- Advertisement -

Pompierii Gărzii Vișina, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, au intervenit joi, 9 noiembrie, în comuna Grădinile, la un incendiu izbucnit la o casă. În sprijin a intervenit și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate cu o autocisternă. Proprietarul, un bătrân de 90 de ani, a avut nevoie de acordarea primului ajutor după ce a suferit un atac de panică.

„Misiunea pompierilor pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative a durat aproximativ o oră și jumătate. În urma evenimentului au ars trei camere de locuit și bunurile din interior dar și acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Proprietarul, în vârstă de 90 de ani, cu atac de panică, a fost monitorizată de către echipajul SMURD, dar a refuzat transportul la spital”, a declarat Alina Oprea, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un mijloc de încălzire, respectiv un reșou.

Sursă foto: Arhivă ISU Olt

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți