12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Oamenii legii caută un adolescent de la o căsuță de tip familial din Caracal, care este dispărut de trei zile

- Advertisement -

Polițiștii din Olt caută un minor, în vârstă de 15 ani, care a plecat voluntar de la Căsuța de Tip Familial „Sfântul Nicolae”, din municipiul Caracal, și nu s-a mai întors.

Acesta este dispărut de trei zile, o angajată a centrului alertând oamenii legii.

„La data de 6 noiembrie, în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați cu privire la faptul că minorul Alexandru Ionuț Mustață, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la CTF ‘Sfântul Nicolae’, din municipiul Caracal, în ziua de 6 noiembrie și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,65 metri, greutate 60 de kilograme, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, față ovală. La momentul plecării, acesta purta un hanorac gri, pantaloni negri, iar în picioare purta pantofi sport negri”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Nu ar fi pentru prima oară când adolescentul a dispărut, însă de fiecare dată acesta a revenit sau a fost găsit tot cu ajutorul polițiștilor.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorului dispărut sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți