18.2 C
Slatina
duminică,5 mai,2024

Ultimele Articole

Tânăr de 32 de ani, din Caracal, căutat de polițiști după ce mama sa l-a dat dispărut

- Advertisement -

UPDATE: Tânărul de 32 de ani a fost depistat de către polițiști în municipiul Caracal. Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută un tânăr, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit.

Mama sa este cea care i-a anunțat pe oamenii legii despre dispariția băiatului său.

„La data de 9 noiembrie, în jurul orei 09:15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați de către o femeie, din municipiul Caracal, cu privire la faptul că, la data de 9 noiembrie, fiul său, Mihai Alexandru Neagu, în vârstă de 32 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu său și nu a mai revenit”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Bărbatul ar fi plecat de acasă în cursul nopții de miercuri spre joi, semnalmentele sale fiind: înălţime 1,70 metri, greutate 90 de kilograme, constituție robustă, față rotundă, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, poartă barbă, tunsă scurt.

La momentul plecării, acesta purta o geacă neagră, tricou negru, pantaloni negri, iar în picioare purta o pereche de adidași negri.

Potrivit site-ului Poliției Române, tânărul din Caracal are și tatuaje, respectiv o plantă pe brațul drept, iar pe piept chipul soției și al copiilor, o fată și un băiat, dar și o cicatrice acoperită cu tatuaje.

„A plecat de la domiciliu la data de 9 noiembrie 2023 cu autoturismul marca BMW seria 5, culoare albastru, cu număr de înmatriculare Y017 CMF”, se arată pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tânărului dispărut sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți