23.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Emil Moț, primarul Slatinei, printre degustătorii preparatelor gătite de elevii de la Liceul „Petre S. Aurelian”, în cadrul concursului culinar „Fantezie în bucătărie”

- Advertisement -

Concursul culinar „Fantezie în bucătărie” a ajuns la o nouă ediție, participanți fiind aproape 200 de elevi ai Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” Slatina. Probele de care au trebuit să treacă au fost gustul și aspectul mâncării din farfurie. Printre participanții la eveniment au fost prezenți Emil Moț, primarul municipiului Slatina, viceprimarul Gigi Vâlceleanu, Adrian Bărbulete, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Olt, inspectori școlari, dar și mai multe cadre didactice ale unității de învățământ liceal.

Aceasta a fost și componența juriului care a gustat preparatele ce le-au adus aminte de copilărie, apoi a deliberat și a stabilit cine sunt câștigătorii.

„Astăzi (joi, 9 noiembrie 2023 n.r.), am avut plăcerea de a participa la expoziția culinară ‘Fantezie în bucătărie’, cu ocazia ‘Zilei Europene a Gătitului și Alimentației Sănătoase’, desfășurată la Liceul Tehnologic ‘Petre S. Aurelian’. Concursul culinar a adus împreună elevi talentați și agenți economici din Slatina, cu pasiunea comună pentru arta gastronomică. Atmosfera a fost plină de energie creativă, iar preparatele au reflectat diversitatea și abilitățile gastronomice. Am degustat o varietate impresionantă de mâncăruri, de la creații inovatoare ale elevilor, la deliciile prezentate de agenții economici locali. Felicitări tuturor participanților pentru efortul depus și pentru plăcerea pe care ne-ați oferit-o astăzi. Să continuăm să încurajăm și să susținem astfel de inițiative, pentru că viitorul culinar strălucește în mâinile acestor tineri talentați!”, a declarat edilul Slatinei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți