2.3 C
Slatina
marți,28 noiembrie,2023

Ultimele Articole

Un transport cu gabarit depășit va tranzita mai multe drumuri din Olt, inclusiv Expresul, în zilele următoare

- Advertisement -

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat la sfârșitul acestei săptămâni că, de luni, 13 noiembrie, și până vineri, 17 noiembrie 2023, pe mai multe drumuri care tranzitează țara, inclusiv județul Olt, se va desfășura un transport cu depășiri.

În județ, transportul cu gabarit depășit va trece pe drumurile naționale 64 și 65, dar și pe Tronsonul II al Drumului Expres 12 Craiova – Slatina – Pitești.

Potrivit CNAIR, traseul va fi următorul: Nădlac II PTF – A1 – DN 68 A – A1 – Centura Sibiu – A1 – Boița – DN 7 – Râmnicu Vâlcea – DN 7 – DN 67 – DN 64 – Găneasa – DN 65 – Drum Expres Craiova – Pitești – DN 65 – DN 65 B – Bradu (județul Argeș), iar vehiculul transportă o structură metalică.

Lățimea maximă a vehiculului este de 3 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

„Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, precizează reprezentanții companiei.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul CNAIR SA, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagină, în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr.

Sursă foto: stiridecluj.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți