17.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Nu se circulă la sensul giratoriu de la intersecția străzii Cireașov cu strada Pitești din Slatina. Trafic închis duminică, pentru câteva ore

- Advertisement -

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a transmis în dimineața zilei de duminică, 12 noiembrie 2023, că pe parcursul acestei zile, pentru câteva ore, nu se va putea circula în zona unui sens giratoriu din municipiul Slatina. 

Concret, traficul este închis total, până la ora 14:00, la sensul giratoriu de la intersecția străzii Cireașov cu strada Pitești, având în vedere că în zonă sunt continuate lucrările de asfaltare.

„Astăzi (duminică n.r.), 12 noiembrie 2023, în intervalul orar 09:00 – 14:00, traficul rutier este închis total la sensul giratoriu de la intersecția străzii Cireașov cu strada Pitești, ca urmare a continuării lucrărilor efectuate pentru modernizarea părții carosabile. Astfel, polițiștii rutieri sunt în zonă pentru monitorizarea și dirijarea circulației autovehiculelor pe rute alternative. Recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu mare atenție în zona lucrărilor și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți