13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Colegiul „Ion Minulescu” din Slatina are și pistă de sărituri. A fost inaugurată în prezența atletului Andrei Neagoe

- Advertisement -

O nouă investiție finalizată în cadrul Colegiului Național „Ion Minulescu”, din municipiul Slatina. Reprezentanții Catedrei de Educație Fizică și Sport a instituției școlare a anunțat că a fost terminată pista de sărituri, iar printre cei care au luat parte la eveniment a fost și Andrei Neagoe, campionul european și național la atletism, care este vâlcean la origini, iar în prezent își desfășoară activitatea la CSM Slatina ca preparator fizic.

Inaugurarea pistei de sărituri a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, în timpul manifestării atletul Andrei Neagoe efectuând câteva sărituri demonstrative. Totodată, liceenii de la Minulescu au participat la o competiție sportivă.

„Am inaugurat pista de sărituri care va oferi performanțe atletice îmbunătățite și entuziasm copiilor.
Energia, optimismul și sportivitatea au marcat evenimentul, făcându-l memorabil. Mulțumim, Andrei Neagoe, pentru săriturile demonstrative! Proiectul a fost finanțat de Grupul CEZ România, prin programul Generatorii de Bine, gestionat în parteneriat cu Fundaţia Comunitară Vâlcea”, au transmis reprezentanții Catedrei de Educație Fizică și Sport a colegiului slătinean.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți