2.3 C
Slatina
marți,28 noiembrie,2023

Ultimele Articole

RAR anunță că pentru redobândirea Certificatului de Înmatriculare reținut la controlul tehnic în trafic este nevoie de reprogramare prealabilă

- Advertisement -

Reprezentanții Registrului Auto Român a transmis la început de săptămână că de miercuri, 15 noiembrie 2023, verificările necesare pentru redobândirea Certificatului de Înmatriculare reținut la controlul tehnic în trafic, eliberarea duplicatului și înlocuirea Cărții de identitate, vor necesita programare prealabilă.

„Prin urmare, nu vă mai puteți prezenta la reprezentanțele RAR fără ca înainte să intrați pe site-ul www.rarom.ro la secțiunea Programări sau să sunați la numărul de call-center 021/9672 și să obțineți un număr de programare. Măsura mai sus menționată este menită să reducă timpii de așteptare de la intrarea în curtea reprezentanțelor RAR până la preluarea vehiculelor de inginerii de pe linie. RAR vine în întâmpinarea clienților prin suplimentarea numărului de locuri disponibile în vederea programărilor, astfel încât intervalul de așteptare să fie cât mai scurt”, au declarat reprezentanții RAR.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți