14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Schimbări majore în orașul Drăgănești Olt. Se lucrează de zor la parc și mai multe unități de învățământ

- Advertisement -
Edilul Marian Viorel Tudorică și echipa sa din Primăria Drăgănești Olt muncesc de zor pentru a duce la bun sfârșit unele proiecte demarate de care, în viitorul apropiat, se va bucura comunitatea. Echipele de muncitori sunt în mai multe zone din urbe, lucrând la parcul din centru, dar și la unele unități de învățământ. Cele mai avansate sunt cele de la grădinița și școala din Comani, sat aparținător al orașului. 
Drăgăneștenii ar urma să-și petreacă timpul liber într-o zonă de agrement mult mai primitoare.
„Lucrările pentru modernizarea parcului nostru sunt în plină desfășurare! Se lucrează intens, avansăm zi de zi, pas cu pas! La final, totul ne va îndemna să venim aici! De ce? Pentru că aici ne vom petrece timpul liber, ne vom odihni, ne vom plimba, vom face sport și ne vom distra, ne vom limpezi gândurile și ne vom relaxa!”, au transmis autoritățile locale din Drăgănești Olt.
În plină desfășurare sunt și lucrările pentru reabilitarea unităților de învățământ, mai spun reprezentanții administrației publice: „Vă asigurăm că se lucrează în ritm alert, susținut, la standarde de calitate, se valorifică la maximum timpul pentru ca elevii și copiii noștri să beneficieze cât mai repede posibil de sălile de curs!”.
Iar ceea ce se întâmplă la grădinița și școala din Comani, care se modernizează și reabilitează termic, este dovada vie a investițiilor derulate în domeniul educațional.
„Modernizarea și reabilitarea termică a grădiniței și școlii din Comani se apropie de final!
Am intrat în line dreaptă cu lucrările, cu îmbunătățirea eficienței energetice, cu reducerea emisiilor de dioxid de carbon, cu instalarea panourilor solare! Una dintre prioritățile noastre este investiția în educația copiilor noștri și, de aceea, vă asigurăm că elevii vor avea cele mai bune condiții pentru studiu!”, mai precizează autoritățile din Drăgănești Olt.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți