13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Comedia „Cu o mână moartă”, spectacol în premieră la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” Slatina

- Advertisement -

Tot mai multe premiere teatrale în municipiul Slatina, la sfârșit de a. Una dintre ele este comedia „Cu o mână moartă”, marca Asociația Socio-Culturală pentru Dezvoltare și Educație (ASCDE), care se va juca pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu” peste o lună și este regizată de Gelu Nicolae și Andreea Doinea, adaptarea fiind după piesa „Poker” a lui Adrian Lustig.

„Finalul acestui an este bogat în premiere teatrale la Slatina. Centrul Cultural Eugen Ionescu vă propune în data de 13 decembrie 2023, la ora 19,00, premiera piesei „Cu o mână moartă”, o comedie în regia lui Gelu Nicolae, adaptare după piesa „Poker” a lui Adrian Lustig.Distribuția: Gelu Nicolae, Andreea Doinea, Andreea Dumitrescu, Lucian Țîrcomnicu, Remus Iordache. Participă: Nelu Cîrstea, Ionuț Niță, Ionuț Bădoi, Emanuel Preda și Clubul motoc icliștilor Green Knights. Spectacolul este realizat de Asociația ASCDE”, au anunțat reprezentații instituției culturale slătinene.

Biletele se pun deja în vânzare începând de marți, 14 noiembrie 2023, la ora 13:00, la casieria Centrului Cultural Eugen Ionescu și vor putea fi achiziționate zilnic, de luni până vinei în intervalul orar 13:00 – 18:00. Prețul unui bilet este de 17 lei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți