10.7 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Probe pentru iluminatul festiv de sărbători, în Parcul Tineretului din Slatina

- Advertisement -
Parcul Tineretului este principala atracție din municipiul Slatina, în perioada sărbătorilor de iarnă, având în vedere că aici va fi organizat Târgul de Crăciun. Iar în acest an iluminatul festiv este cu totul aparte și, cum a promis că va verifica dacă totul este pus la punct, Emil Moț, primarul localității, a fost în seara zilei de marți, 14 noiembrie, în zona de agrement și a făcut probe la tot ceea ce înseamă brazi și figurine multicolore.
Și nu a fost singur, ci însoțit de toți cei trei băieți ai săi.
„Am făcut probele pentru iluminatul festiv de Crăciun, Parcul Tineretului transformându-se pentru câteva minute în atmosfera magică a sărbătorilor. Am lucrat împreună pentru a ne asigura că fiecare lumină strălucește perfect, pregătindu-ne pentru a împărți bucuria Crăciunului cu toată lumea. În curând, orașul nostru va fi îmbrăcat în lumini strălucitoare, pregătit să aducă zâmbete și căldură în inimile tuturor, în această perioadă specială a anului”, a declarat primarul Emil Moț.
Cel mai probabil, așa cum s-a întâmplat și în anii trecuți, municipalitatea va alege să aprindă iluminatul festiv din Parcul Tineretului, dar și de pe principalele artere ale Slatinei, în seara zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României.
Sursă foto: Emil Moț – Facebook
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți